Festivalul iubirii

Crisfest organizează FESTIVALUL IUBIRII.

Perioada de desfășurare: 06 – 14 Februarie 2013.

Locația: crisfest.ro și pagina de facebook Crisfest.

 

Ziua îndrăgostiților va fi în curând și nu vrei să te prindă fără cadou pentru iubita/iubitul ta/tău, astfel că Festivalul Iubirii începe cu o  provocare de “drăgosteală”.

Adică?

Crisfest te invită să participi la un concurs de făcut declarații de dragoste. Dar stai că nu vrem acea declarație obișnuită… “Te iubesc, tu ești iubirea vieții mele!”

Nuuuuu.

Vrem sa ne distram.

Crisfest vrea să spargă tiparul și te provoacă la o declarație haioasă, amuzantă și plină de umor.

Vrem să citim:

…..CEA MAI AMUZANTĂ DECLARAȚIE DE DRAGOSTE….

AICI, ACUM, AZI….

NU MAI AȘTEPTA ȘI ÎNSCRIE-TE AȘA:

1. Pentru a participa la concurs este nevoie să te înscrii pe acest site. ( formularul din dreapta)

Odată ce te-ai înscris vei primi bonusul caietul cu idei și dacă nu ești fan handmade te poți înscrie doar pentru concurs și apoi dezabona.

2. După ce te-ai înscris postează declarația de dragoste pe site și pe facebook.

La sfârșitul acestui articol vei găsi un chenar (cel de comentarii ) pentru a posta declarația de dragoste, apoi încearcă să obții cât mai multe like-uri pe facebook. Poti atașa o poză lângă declarație, orice e permis, nu există o regulă pentru ce ai voie să faci sau nu pe pagina ta de facebook, important e să obții cât mai multe like-uri.

3. Participantul cu cele mai multe comentarii pe acest site și like-uri pe facebook câștigă.

Invită prietenii să-ți comenteze declarația pe acest site și organizează propia ta campanie de adunare like-uri pe facebook. La încheierea concursului trimite pe mail un print-screen cu like-urile obținute.

CE CÂȘTIGI?

1. O declaratie de dragoste handmade by Crisfest.ro

2. O fotografie alb-negru cu voi doi imprimată pe o tăbliță de lemn (12.4cmx12.4cm) handmade by Crisfest.ro

3. Un poster A4 cu iubita/iubitul ta/tău tip “Wanted”.

 

Concursul începe pe 06 februarie 2013 și se încheie pe 08 februarie 2013 ora 16.00.

Câștigătorul va fi anunțat vineri, 08 februarie 2013 prin e-mail și apoi postat pe pagina de facebook.

ȘI ACUM, GATA!

TRECEȚI LA COMPUS!

 

 

Posted in Blog.

20 Comments

 1. Iubita mea sotie !
  Inimile noastre bat la unison TIC – TAC, TIC – TAC.
  La fel ca acum 22 de ani!
  Singura diferenta, minora, e ca in urma cu 22 de ani la amandoi inima batea TIC -TAC, iar acum a ta : TIC TIC TIC, iar eu… TAC TAC TAC !
  http://content.screencast.com/users/Adrian_Sb/folders/Jing/media/a9f5b3e9-32ba-4218-9543-a08a8ee80f74/Love.png” > class=”alignright wp-image-528″ alt=”Love” src=”http://content.screencast.com/users/Adrian_Sb/folders/Jing/media/a9f5b3e9-32ba-4218-9543-a08a8ee80f74/Love.png” width=”240″ height=”240″ />

 2. Tare, felicitari Cristina pentru idee si initiativa!! Oamenii ar trebui provocati mai des sa se gandeasca la iubire si sa-si delcara sentimentele, sunt curios si eu de creativitatea declaratiilor izvorate din iuibire, succes:)
  p. s.Daca imi gasesc si eu prietena pan’ la concurs ii fac cea mai tare declaratie!!!:P

 3. Ideea concursului este foarte ingenioasa. Mie imi place tare. Poate o sa fac si o incercare, desi cu creativitatea nu prea am stat bine, mai ales cand e vorba de exprimarea sentimentelor. Sa vad daca ma loveste inspiratia. Ma duc sa-mi fac un ceai.

 4. Felicitari Cristina pentru instigarea la declaratii de iubire amuzante si oferirea de cadouri ingenioase. 🙂

  PS: Trebuie sa gasesc o solutie sa conving acea declaratie de dragoste care mi s-a cuibarit deja in minte dar se lasa atat de greu pacalita sa se astearna pe tastatura … asa ca o sa revin.

  Costin
  (App News)

  • Multumesc! Da-i drumul Costin, stii ca ce iti vine in minte prima oara e cel mai indicat sa scrii. Astept cu nerabdare declaratia ta. Chiar vreau sa ofer acest premiu celei mai amuzante declaratii de dragoste, astfel ca am nevoie de cati mai multi participanti.