4 pasi usori de a decora ghiveciul de flori

1Zilele trecute am spart un ghiveci cu flori şi a trebuit să cumpăr altul. Zis şi făcut. Am pregătit cele necesare pentru replantarea florii şi  m-am gândit că nu ar strica, dacă tot sunt în toiul acţiunii să-mi decorez şi ghiveciul cumva. Am căutat să văd ce materiale am, cum aş putea să-l decorez şi am găsit o sfoară. Nu am mai stat pe gânduri, mi-am luat lipicul şi am început să meșteresc. Ia-ți si tu ghiveciul si hai să parcurgem paşii descriși mai jos și să dam un aer rustic florilor tale.
Ai nevoie de:- ghiveci
– sfoară
– lipici
– foarfecă

1. Ia ghiveciul şi pune puţin lipici pe el.

1
2. Pune sfoara pe acel “punctuleţ” de lipici, apoi continuă cu o dungă subţire de lipici, dar nu prea mare.
2
3. Începe să lipeşti sfoara de ghiveci şi continuă până ajungi de unde ai plecat.
 34
4. Când ai ajuns în punctul de început lipeşte sfoara sub primul rând, şi continuă tot aşa, până îţi decorezi tot ghiveciul. Ai grijă să întinzi bine sfoara pentru a fi uniformă.
5

Şi AI TERMINAT!
6
Floarea ta e mult mai fericită aşa, având un ghiveci decorat. Deşi pare un mod modest de a-l decora este de efect. Îi mai poţi adăuga chiar şi o eticheta cu numele florii. Bineînţeles că acest model poate fi decorat mai departe după gusturile, priceperea şi imaginaţia ta.
Acesta este un mod foarte simplu şi economic, de a-ţi decora ghiveciul cu lucruri care există deja în casă, poate cu excepţia lipiciului, bănui că o aţă mai groasă sau o sfoară trebuie să ai tu pe undeva sau dacă nu ai, împrumuţi de la o vecină – glumesc :-). Ideea e uşoară şi nu ai nevoie de cine ştie ce materiale, ci doar de atenţia şi timpul tău pentru frumoasele tale flori.
Iată ce alte idei am mai găsit de a decora ghiveciul cu flori: 
Adu natura mai aproape de florile tale,  cu câteva bucăți de scoarță de copac sau chiar niște crenguțe.
ghiveci cu scoarta ghiveci cu crengute
Folosește materiale textile, cum ar fi dantela sau ața să dai un aer romatic ghivecelor tale.
ghievci cu dantela ghiveci cu ata
Câtă atenţie acorzi florilor tale din ghiveci?

Crezi că “s-ar bucura” dacă le-ai decora în acest mod?
Sau poate ai o idee mai bună și de aceea chiar te rog să-mi împărtăşeşti părerea ta.
P.s Atelierul de creaţie de JOI, 8 august, ora 18:00 te aşteaptă nerăbdător să te facă să te SIMŢI frumoasă şi să porţi Colierul Frumuseţii, obţinut dintr-un tricou, astfel că mai este timp, însă profită acum şi rezervă-ţi un loc AICI, că deja se umple sala. :-p

Posted in Blog and tagged , .

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *