Ce poti face cu o camasa de barbati?

full_shirt_to_peasant_top_1275873979Acum cateva zile am fost la un curs de educaţie financiară în care am învăţat cum să economisesc bani şi cum să-i gestionez mai bine. Nu te îngrijora, nu voi scrie de aceste lucruri, nu mi-am schimbat profilul, ci doar m-am gândit la tine cum te pot ajuta în acest sens din prisma creaţiei. Astfel că îţi voi arăta cum poţi să economiseşti şi să nu mai cheltui atâţia bani pentru reînnoirea gardorebei de vară.
Pentru  a avea un look nou şi foarte cool îţi va trebui o cămaşă de a partenerului tău sau de o cămaşă ce nu-ţi mai place, pe care o vom transforma într-o bluziţă de vară foarte simpatică.
Ai nevoie de:
– cămaşă
– elastic
– foarfecă
– ac şi aţă sau maşină de cusut

1. Ia o cămaşă şi taie partea de sus, mânecile şi puţin din partea de jos.
small_Untitled_1275874008
2. Fă un tiv (cusătură pe marginea îndoită a unui material) la mâneci, la partea de sus şi partea de jos.

3. Măsoară cât elastic îţi trebuie pentru partea de sus, mâneci şi partea de jos. Dacă nu ai cu ce măsura elasticul, pune-l efectiv în jurul tău şi măsori cam cât ar trebui.

4. Apoi coase în zig-zag elasticul de cămaşă (cam la aceiași distanța indicată de liniile verzi desenate în imaginea de mai jos)  şi ai grijă puţin cum coși, fiindcă lungimea elasticului va fi mai mică decât lungimea cămăşii, tocmai pentru a creea acele încreţituri.  La partea de jos a cămăşii elasticul va fi pus sub ultimul nasture pentru a da efectul de “bluză peste”.

small_Untitled2_1275874315
ŞI AI TERMINAT!

Această bluziţă de vară o poţi purta fie la pantaloni scurţi de blugi şi cu o pălărie de vară, obţii efectul “country girl” ; se potriveşte foarte bine la o fustiţă de vară sau merge chiar şi la pantaloni sau blugi lungi. O poţi purta şi accesoriza cum vrei tu sau cum vrea imaginaţia ta să se dezlănţuie. 😛
Ce spui încerci şi tu să-ţi transformi garderoba?
Spune-mi te rog dacă ţi se pare greu să faci acesta bluziţă?
Am fost destul de explicită?
Lasă-mi te rog un mesaj sau comentariu cu părerea ta.
P.s  Înainte să tai cămaşa, întreabă-ţi partenerul dacă este de acord să renunţe la ea. :-p

Posted in Blog and tagged , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *