Cum sa faci un pompom de petrecere

pompomIeri am fost într-un magazin specializat pentru copii şi jucării. Am văzut acolo o grămadă de lucruri superfrumoase. Iar la raionul de petreceri am văzut nişte pompoane din hârtie. Având în vedere că se fac foarte uşor, preţul era putin ridicat, probabil pentru că erau cu argintiu şi cu auriu. Mi-am propus să fac şi eu acasă nişte pompoane, în curând va fi ziua lui david şi am zis să încerc să văd cum iese, că până acum tot am văzut însă nu am testat ideea.

Astfel, azi dimineaţă m-am trezit puţin mai devreme şi am făcut acest tutorial pe care îl citeşti acum.Aşadar cu un cost minim poţi să-ţi faci o grămadă de pompoane cu care să-ţi decorezi foarte frumos locul unde vei ţine o petrecere.Ai nevoie de:- un pachet de şerveţele colorate, cu modele, mai mare sau mai mic ( cum vrei tu să fie)
– aţă albă
– foarfecă

1. Prima oară ia şerveţele şi desfă-le în straturi. Ai văzut că şerveţelele sunt formate din 2-3 straturi. Ca să-ţi fie mai uşor în altă etapă mai bine desfaci mai întâi straturile.

2. Ia un strat de şerveţel si aşeză unul peste altul, cam 8-10 straturi de şerveţele. Poţi şi mai multe dacă vrei să fie mai dens pomponul.
pompom
pompom
3. Îndoaie straturile de şerveţel în formă de evantai.
pompom
pompom
pompom
4. Îndoaie la jumătate şi leagă cu aţă.
pompom
pompom
5. Ca să aibe o formă frumoasă pomponul, taie cu foarfeca capătul straturilor de şerveţele fie în formă de săgeată sau rotunjită.
pompom
pompom
pompom
6. Acum începe procesul de despărţire a straturilor de şerveţel. Iei primul strat şi îl ridici, al doilea la fel…. etc până termini toate straturile. 
pompom
pompom
pompom
pompom
Şi gata AI TERMINAT!Foarte simplu şi uşor ai obţinut un pompom de petrecere!Îmi plac foarte mult,  sunt foarte de efect, frumoase şi se fac foarte uşor.

Este aşa de grozavă această lume a handmade-lui!Poţi faci lucruri absolut minunate din materiale simple!

Aceste pompoane se folosesc la decorarea petrecerilor, chiar şi la nunţi.

Deasemenea nu ai nevoie de o petrecere ca să faci un pompom pentru că îţi poţi decora un perete cu el, o grădină, camera bebeluşului, etc.

Poţi face pompoane mici, mari, medii, colorate, alb-negru, în mai multe culori, din alte materiale cum ar fi tulul, poţi să ataşezi şi nişte fluturaşi pe ele sau orice îţi trece prin mintea ta creativă.Ai testat această idee?

Nu?

Ce mai aştepţi?

Cumpără nişte şerveţele şi pune-te pe treabă!

Implică si copii în această activitate sunt sigură că vor fi de-a dreptul fascinaţi de ele.

Dacă ai încercat lasă-mi părerea ta în chenarul de sub articol şi spune-mi cum te-ai simţit după ce le-ai obţinut si la ce le-ai folosit.P.s Încă te mai poţi înscrie la atelierul creativ “Încrederea se poartă la gât” în care vom face un superb colier impletit din mărgele.

 

Posted in Blog and tagged , .

2 Comments

  1. Pingback: Pom-pom fagure pentru petrecere! | Crisfest

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.