Cum sa obtii un machiaj profesionist la tine acasa

machiaj de varaNu de mult m-am întâlnit cu prietena mea şi m-a anunţat că vrea să se apuce de machiaj. Clar că, mi-a propus să devin experimentul ei, însă cum stăm foarte departe una de cealaltă, eu în nordul oraşului şi ea în sud nu am ajuns încă să fiu “cobai” şi s-a orientat spre altcineva mai aproape. După micile noastre vorbăreli, mi-am dat seama că aş putea să fac şi un articol despre aşa ceva şi ar putea să-ţi fie de folos, ca doar este handmade by YOU  :-)))). Astfel că am cerut nişte informaţii de la ea şi uite că am reuşit să fac un articol super despre cum să obții un machiaj inedit de colorat.
Ai nevoie de:
– o trusă de machiaj
– o pereche de ochi :-p
1. Aplică fard portocaliu pe cca 60-75% din pleoapă, fără a ajunge spre colţul interior al ochiului.
1
2. Pe partea interioară a pleopei aplică fard galben.
2
3. Partea de sus a pleoapei fardează-o cu o nuanţă de verde deschis.
3
4. În adâncitură ochiului, mai spre colţul exterior, aplică o nuanţă verde închis pentru a creea efectul de umbră.
4
5. Luminează partea interioară a pleoapei şi partea de sub genele de jos a ochiului aplicând o nuanţă de alb-crem.

6

6. Evidenţiază ochiul printr-o nuanţă de roz închis aplicată pe  partea de jos a ochiului spre exterior.
7
7. Pe partea de jos a ochiului în interior aplică o nuanţă de fard galben. Dă lovitură de graţie, folosind un contur negru pe partea de sus a pleoapei, după care aplici mascara. (vezi imaginea)
8
Şi gata AI TERMINAT!
Ai obţinut în maxim 20 de minute un machiaj profesionist şi foarte colorat. Să ştii că aceste culori sunt opţionale, tu reţine doar ideea şi combină mai multe nuanţe de culori.
Dacă trebuie să mergi la un eveniment mai special sau pur şi simplu îţi petreci o seară de weekend cu prietenii în club, foloseşte -te de acest machiaj să atragi priviri asupra ta.Dacă vrei să te simţi şi mai frumoasă decât eşti, încearcă acest machiaj foarte simplu,  dar de efect.
Ţie îţi place să te machiezi sau ştii să te machiezi?
Cum te faci tu frumoasă în fiecare zi?
Cât de frumoasă te simţi?
P.s  În proiectul ce urmează voi îmbină creaţia cu frumuseţea, vom recreea frumuseţea din ţine. Te mai ţin puţin în suspans şi te rog mai ai răbdare câteva zile până îţi voi spune exact despre ce e vorba. Indiciu – va fi ceva frumos şi creativ. :-))).

Posted in Blog and tagged .

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *