O ghirlanda cu LA MULTI ANI!

1000Ieri, 21 iunie 2014 a fost ZIUA MEA de naştere. Nu am ţinut un mare festin, ci am sărbătorit-o împreună cu câteva prietene apropiate şi dragi. Pentru că am avut nişte hârtie cartonată rămasă, m-am gândit să fac ceva din ea şi mi-am decorat puţin camera. Este o idee simplă şi uşoară, doar că la orice lucru creativ ai nevoie de răbdare.:-)
Iată ce am făcut şi ce materiale ai nevoie:- hârtie colorată cartonată
– perforator cu forme
– aţă şi ac
– foarfecă
– lipici

1. Ia hârtia cartonată şi cu ajutorul perforatorului fă-ţi muuuuuulte forme. ( în cazul meu am avut inimioare roşii, m-am simţit eu mai plină de iubire şi mi-am făcut inimioare). :-)))

1
2
2. Pune aţă în ac şi introdu pe rând fiecare formă pe aţă. Când pui aceste forme nu rupe aţa, ci lasă-o cu tot cu papiotă pentru a vedea la sfârşit cât de lungă trebuie să fie.
3
3. Când sunt puse toate formele pe aţă ( inimioarele) întinde aţa, lipeşte-o cu scotch de perete sau agaţă-o de ceva, apoi răsfiră uniform formele tale perforate sau decupate.
4. Ia o altă hârtie cartonată şi pe ea desenează mai mare literele mesajului tău ( în acest caz ” LA MULŢI ANI!), apoi decupează-le cu foarfeca şi lipeşte-le de forme pe mijlocul aţei cu forme ( inimioare).

Şi gata AI TERMINAT!

Ai obţinut o minunată ghirlandă cu LA MULŢI ANI!

1001
Aşa-i că arată superb?Eu nu mai aveam răbdare, aşa de curioasă eram să văd rezultatul. Gândul principal era să fac mai multe ghirlande de genul şi să pun pe tot tavanul,însă timpul nu mi-a permis, data viitoare, plus că ai nevoie de muuuulte forme, cred că am perforat peste o sută de inimioare, impreună cu o prietenă care m-a ajutat.:-)

Este chiar o idee drăguţă şi de mare efect!Ne-am bucurat noi oamenii mari, dar mai copii când le decorezi camera sau sau sala unde îşi serbează ziua de naştere.

Această idee o poţi aplica, nu doar în cazul unei aniversări, ci poţi face o surpriză de BUN VENIT!, o declaraţie de dragoste – TE IUBESC!, la o nuntă pentru un candy bar cu numele mirilor, la un botez cu numele copilului sau la orice moment important din viaţă ta pe care te-ai decis să-l sărbătoreşti.

Te poţi juca şi folosi imaginaţia pentru a obţine lucruri minunate pornind de la această idee, doar să vrei, că apoi timp reuşeşti cumva să ţi-l faci. :-)))

Cum ţi se pare? De ziua ta sau a copiilor, testezi şi aplici această idee?

Părerea ta este importantă pentru mine, scrie-o în chenarul de mai jos.

P.s. Anul trecut de ziua mea am oferit un tort virtual, vezi AICI despre ce este vorba.:-)

 

 

Posted in Blog and tagged , , .

2 Comments

  1. Cristina! Ce idee minunata! O voi aplica f. curand de ziua sotului meu ( Sf. Petru si Pavel). Sper sa am timp si materiale. Unde ai gasit perfotaror cu forme?
    Multumesc pt idee si astept informatii referitoare la locul in care pot gasi perforatoare cu forme. De ce ti-au trebuit 100 de inimioare?
    Cu drag,
    Natasa Dumitran

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *